عوارض رژیم کتوژنیک No Further a Mystery
عوارض رژیم کتوژنیک No Further a Mystery
Blog Article
رژیمهای کم کربوهیدرات در کاهش این چربی مضر شکمی بسیار موثر هستند.
رژیم کتوژنیک یا رژیم کتو در ابتدا رژیمی درمانی برای برخی بیماریها مانند صرع بود که به دلیل مزایای گستردهاش، امروزه به عنوان برنامه غذایی کاهش وزن سریع به کار میرود.
محل ذخیره چربی در پیامدهای سلامتی تاثیر به سزایی دارد. دو نوع اصلی چربی عبارتند از چربی زیر پوستی که در زیر پوست شما قرار دارد و چربی احشایی که در حفره شکم شما جمع میشود.
حالا با افزایش کربوهیدرات به برنامه غذایی ممکن است احساس گرسنگی کنید.
از بین این برنامه ها، رژیم پروتئین بالا و رژیم استاندارد بیش از سایرین مطالعه شده اند و متداول ترند.
رژیم غذایی کتوژنیک سبب کاهش سطح انسولین (به علت کاهش مصرف کربوهیدرات و در نتیجه کاهش سطح قند خون) در بدن میشود؛ بنابراین نقش مهمی در درمان این بیماری دارد.
به این حالت، گرسنگیِ سلولهای سرطانی میگویند. زمانی که سلولهای سرطانی تغذیه نشوند یا به اصطلاح گرسنه بمانند، احتمال پیشرفت تومورها هم به حداقل میرسد.
خوب، شما فقط باید یک بار وارد حالت کتوز شوید تا متوجه شوید که رژیم کتو می تواند بر اهداف تناسب اندام شما تأثیر بگذارد. هنگامی که مصرف کربوهیدرات به میزان قابل توجهی کاهش می یابد، بدن شروع به سوزاندن چربی برای سوخت می کند.
حتما بخوانید: هر آنچه باید درباره ریزمغذیها و درشت مغذیها بدانیم
پنیر: پنیرهای فرآورینشده مانند چدار، پنیر بز یا موزارلا
در حالی که تحقیقات نشان می دهد که این رژیم به کاهش وزن و لاغری یا کنترل بیماری کمک می کند، اما بهتر است بدانید که عوارض رژیم کتوژنیک چیست؟ یکی از برجسته ترین مضرات رژیم کتوژنیک مصرف زیاد چربی های اشباع است که این مسئله می تواند به بیماری های قلبی رژیم کتوژنیک روز اول منجر شود.
رژیم کتوژنیک با افزایش مصرف این دو گروه غذایی متابولیسم و ترشح هورمونهای سیری را در بدن افزایش میدهد.
در این نوع رژیم کتو، لازم است روزانه ۱۲۰ گرم پروتئین یا چهار وعده ۱۱۵ گرمی گوشت قرمز، ماهی یا مرغ و حدود ۱۳۰ گرم چربی مصرف کنید.
کتو در شیردهی امکانپذیر است؟ + تاثیر رژیم کتوژنیک در شیردهی نظرات